Habowaday Links: Nedeľa, 5. mája 2013

Uncategorized

Poďme začať tento víkendový odkaz post s nejakou reklamou. Máme radi cielené reklamy (väčšinou preto, že nemáme pooping problémy a sú vyčerpané zo sluchu o aktivite). Takže sme tlieskali IBM za nájdenie naše číslo s touto komerčnou, ktorá vytvára animáciu stop-motion pomocou jednotlivých atómov ako pixelov. Wow! [cez Reddit a Internet Evolution]

Hovoríme o reklamy, tu je nejaký had-olej, ktorý vám umožní dotknúť sa prsia bez toho, aby ste boli v tej istej miestnosti s osobou [vďaka Michaelu].

Presúvanie najlepšieho pozdĺžneho sme mali trio trackpad hacks. Tam je ten, ktorý vám umožní používať klávesnicu a trackpad Macbook ako samostatného vstupného zariadenia USB [cez Reddit]. Alebo si môžete vziať prenosný počítač Toshiba do tabuľky, aby ste ho otočili na USB TrackPad. Ale možno váš Acer C7 TrackPad nefunguje veľmi dobre a stačí si lepšie uzemnenie.

[Nick McGill] je členom tímu, ktorý vyvíja horný tela exoskeleton ako pomocné technológie. To urobilo kolo na internetových stránkach, ale nedostatok rozsiahlych informácií o budovaní na stránke projektu ho uchovávali od získania vlastnej funkcie.

Ak máte smerovač, ktorý je schopný bežať DD-WRT tu je spôsob nastavenia PPTP VPN zadarmo.

A nakoniec, môžete si spomenúť na vypočutie o pôvodnom princovi Persia zdrojového kódu, ktorý sa objavuje a uvoľní asi pred rokom. No [Adam Green] prišiel na to, ako ju kompilovať do pôvodných disketových diskov Apple II. [Vďaka ARTHUR]

Leave a Reply

Your email address will not be published.