Stiahnite si tapety Moto E 2015

, keď sa týka zdieľania nových tapetov zo nedávno vydaných zariadení Android, sotva nám chýba akýkoľvek typ významného telefónu alebo tabletu. Výsledkom je, že na webovej stránke máme teraz stovky tapetových balíčkov. Po úspechu starého Moto E teraz Motorola vydala nový avatar smartfónu s nízkym stupňom. Očakáva sa, že Moto E, ktorý je vydaný najmä pre rozširovanie Android na tých, ktorí majú obmedzený rozpočet, bude mať značný vplyv na orientálne aj iné trhy.

Moto E 2015 vykazuje významné vylepšenie predchodcu IT v hardvérových špecifikáciách. Teraz je dodávaný v variantoch 3G, ako aj v 4G variantoch a má väčší 4,5-palcový displej, sekundárny fotoaparát, ako aj oveľa výkonnejšiu batériu. Zatiaľ čo verzia gadget 3G bola cena za 113 dolárov, za model 4G LTE budete musieť zaplatiť 136 dolárov.

Ako sa zvyčajne stáva, Moto E 2. gen sa dodáva s novou sadou tapetov zásob. Gadget prináša 9 tapiet s rozlíšením 1080 x 960 PX. V porovnaní so zásobnými tapetami, ktoré sa dodávajú s telefónmi Motorola X, ako aj s telefónmi série G, sú tapety z Moto E 2015 oveľa nádhernejšie a lákavejšie.

Ak sa vám páčia tapety zobrazené v ukážke vyššie, môžete ich zmocniť buď kliknutím na ne jednotlivo, alebo všetky z nich v jednom zipse zasiahnutím nášho odkazu na stiahnutie nižšie.

Stiahnite si tapety na zásoby Moto E 2015

Moto-E-2015-Stock-Wallpapers.zip | Zrkadlové spojenie

Chcete oveľa viac tapetov na vylepšenie vášho zariadenia, dostali sme tisíce z nich. Pozrite sa na našu sekciu tapiet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.